close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Implinirea varstei de 100 de ani

Ca urmare a hotararii Consiliului Local al orasului Zarnesti adoptata in luna noiembrie, prin care s-a aprobat Regulamentul pentru acordarea unei bonificatii persoanelor care au implinit varsta de 100 de ani si au domiciliul in orasul Zarnesti, dna Stroie Sora a fost prima persoana din orasul nostru care a putut beneficia de aceasta facilitate.

Astfel, in luna decembrie, domnul Primar, Dorel Birladeanu, a inmanat dnei Stroie Sora bonificatia conform regulamentului, in suma de 1000 RON, o diploma de apreciere, un buchet de trandafiri si un tort.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.