close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Floare de colt 2015

Primaria si Consiliul Local al orasului Zarnesti au organizeazat in data de 16 august 2015 Zilele Orasului Zarnesti – Festivalul Folcloric Floare de Colt .

Cu acest prilej, pentru a ne putea exprima aprecierea si respectul fata de militarii participanti la misiuni in teatrele de operatiuni Irak si Afganistan, a avut loc o ceremonie de acordare a titlului de Cetatean de onoare al orasului Zarnesti, unui numar de 33 de militari, din cadrul Unitatilor militare din Predeal, Brasov, Rasnov si din cadrul altor structuri, cetateni ai orasului Zarnesti.

Ceremonia a inceput la ora 10,00 cu parada militara, onor drapel, urmata de o prezentare a portului popular.

La eveniment au fost invitate si personalitati marcante din viata publica si politica . Tabel militari propusi pentru titlul de cetatean de onoare .

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.