close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Federatia Romana de Oina, implementeaza proiectul Academia micilor campioni

Federatia Romana de Oina, implementeaza proiectul „Academia micilor campioni”, actiune finantata de Ministerul Tineretului si Sportului prin programul Pierre de Coubertin.
Astfel, dupa o reusita in regiunea Dej, jud.Cluj a acestui eveniment, proiectul continua si in localitatea Zarnesti, jud.Brasov, in perioada 11-17.11.2013, la sala de sport de la Tohan Blocuri – Scoala Generala nr.1 din aceeasi localitate.
Dupa mai bine de 100 de ani, in cadrul acestui proiect se va desfasura un neegalat eveniment din lumea oinei in sala la fete, categoria juniori II(nascute in anul1999 si mai mici).
La Zarnesti, ca si in celelalte regiuni va avea loc un program de pregatire si initiere in jocul de oina in sala a tinerelor selectionate, fiind urmat de un turneu regional, unde vor fi desemnate cele doua echipe ce vor participa la turneul final, programat in perioada 22-28.11.2013, la Mioveni, jud.Arges.
Avand in vedere numarul foarte mare de doritori pentru acest eveniment, initiat de Federatia Romana de Oina, am fost nevoiti sa limitam numarul de participanti, la 40 de persoane impunandu-le domnilor profesori din toate regiunile tarii, sa reduca numarul de copii pe care si-ar fi dorit initial sa ii aduca in aceasta regiune.
Tinerele selectionate pentru a participa in aceasta regiune sunt urmatoarele:
– Turnu Rosu, jud.Sibiu
– Intorsura Buzaului, jud.Covasna
– Recea, jud. Brasov
– Galda de Jos, jud.Alba
– Gheraesti, jud.Neamt
– Sabaoani, jud.Neamt
– Zarnesti, jud.Brasov
– Potlogi, jud.Dambovita.
Federatia Romana de Oina multumeste pe aceasta cale, Ministerului Tineretului si Sportului, partenerilor, coordonatorilor de regiuni, tuturor profesorilor insotitori si implicati direct sau indirect in desfasurarea acestui eveniment, institutiilor publice locale – Primaria orasului Zarnesti-domnului Primar Birladeanu Dorel, Liceului Teoretic Zarnesti-reprezentat de doamna profesor Neculoiu Mariana si Scolii Generala nr.3-reprezentata prin domnul profesor Corîiu Sorin si nu in ultimul rand mass mediei locale.
Federatia Romana de Oina isi desfasoara activitatea sub Inaltul Patronaj al Majestatii Sale Regelui Mihai I.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.