close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Extinderea retelei de energie electrica pe zona Plaiul Foii a fost finalizata

Amplul proiect de extindere, pe toata zona Plaiul Foii, a retelei de energie electrica a fost finalizat.

Alimentarea se face pe tensiune de 6kV alimentat din LEA 6 kV aferent PT 18 Zarnesti, LES si posturile noi vor fi dimensionate pentru 24kV cu tensiunea de lucru 6kV.

Pozarea cablului subteran pe lungimea extinderii de 10 km in profil corespunzator LES 20kV A2XS (FL)2Y 3x1x150/25 mmp s-a facut de la PT 18 cladirea Parcului National, pana la cabana Plaiul Foii, cladirea Salvamontului. Pozarea a fost facuta pe partea dreapta a drumului (dinspre Zarnesti spre Plaiul Foii ) .

Au fost construite 3 posturi de transformare:
PT 1 Plaiul Foii 100 kVA – Sub Bortila
PT 2 Plaiul Foii 160 kVA – Intre Birse
PT 3 Plaiul Foii 250 kVA – Cabana Plaiul Foii

Pentru a se bransa, proprietarii imobilelor din zona se vor adresa, in conformitate cu Ordinul ANRE nr. 59/2013 si reactualizat cu Ordinul nr. 63/2014, Sucursalei de Distributie a Energie Electrice Brasov.

Aceasta investitie este una cruciala pentru dezvoltarea infrastructurii din aceasta zona si vine in sprijinul proprietarilor de unitati de cazare precum si a celorlalti proprietari.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.