close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Continua dotarea Spitalului orasenesc ,,Dr. Tiberiu Sparchez,, Zarnesti cu echipamente de calitate

Fundaţia VILLA ZERNESIS continuă achiziţionarea de obiecte ce vin în sprijinul desfăşurării activităţii în condiţii optime în cadrul Spitalului orăşenesc ,,Dr. Tiberiu Spârchez,, Zărneşti.

Astfel, din suma colectată în anul 2015, din distribuirea valorii de 2% din impozitul anual, s-au achiziţionat echipamente profesionale şi acesorii de inox, respectiv o maşină de gătit centrală cu 8 focuri şi două cuptoare duble, o hotă centrală cu filtre şi trei frigidere.

Achiziţionarea acestor echipamente în bucătăria spitalului era imperios necesară pentru desfăşurarea activităţii în condiţii normale de lucru.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.