close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Comunicat privind reabilitarea DC 50A

Referitor la reabilitarea drumului comunal DC 50A – Zarnesti-Plaiul Foii, Primaria orasului Zarnesti face urmatoarele clarificari cu privire la informatiile eronate ce au fost prezenate in mass-media .

In data de 05.08.2014, intre Primaria orasului Zarnesti si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a fost semnat Contractul de finantare, in cadrul Programului national de dezvoltare locala, Subprogramul « Regenerarea urbana a municipiilor si oraselor ».

Perioada de derulare a lucrarilor este de 3 ani. Valoarea totala a investitiei este de 10.862.932,00 lei, din care valoarea cheltuielilor care se pot finanta de la bugetul de stat prin Program este de 9,827.839,00 lei .

Asadar, institutia care a acordat finantarea necesara acestui proiect este Guvernul Romaniei, prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, nu Consiliul Judetean Brasov, cum a fost speculat.

Primaria orasului Zarnesti este acum la faza de licitatie a acestei investitii.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.