close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

COMUNICAT Februarie 2011

COMUNICAT Februarie 2011

In urma parteneriatului incheiat intre Consiliul Local al Orasului Zarnesti si Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei-Filiala Brasov Virgil Onitiu, s-a construit si amenajat o tabara pentru copii si tineri , formata dintr-o cladire cu suprafata de 750 mp , care dispune de 20 de camere cu doua sau patru locuri de cazare, o sala de mese, o bucatarie, o sala de conferinte, un cabinet medical si dependinte. Cladirea dispune de camere destinate persoanelor cu dizabilitati.
In data de 28 ianuarie 2011, a avut loc inaugurarea acestei tabere, unde vor fi desfasurate activitati de informare, consiliere, (re)integrare sociala, de educatie non-formala, de petrecere a timpului liber si formare profesionala in vederea consolidarii capacitatilor, competentelor si stimei de sine pentru diversele categorii de beneficiari ai proiectului.
Ma multe detalii gasiti AICI

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.