close

Comunicat Compania de Servicii Publice Zarnesti

Avand in vedere restrangerile economice din aceasta perioada precum si necesitatea eficientizarii cheltuielilor publice, Primaria Orasului Zarnesti impreuna cu Consiliului Local Zarnesti a infiintat, la propunerea dlui Primar Dorel Birladeanu, Compania de Servicii Publice Zarnesti – societate comerciala avand ca unic actionar Orasul Zarnesti.

Gama larga de servicii si lucrari publice care vor fi executate prin aceasta societate- respectiv salubrizarea orasului, deszapezirea, iluminatul public, lucrari de reparatii si intretinere la parcuri si la locurile de joaca, lucrari de marcaje rutiere-vor economisi in anul 2014 aproximativ 1.000.000 lei din bugetul local – economie care va suplimenta bugetul de investitii al orasului Zarnesti.

Pentru desfasurarea activitatii acestei societati comerciale au fost achizitionate o serie de utilaje, precum : autobasculanta, buldoexcavator, (utilaje echipate si cu echipamente pentru deszapezire, pluguri, freze, sararite), PRB, unimog, autoutilitara Hilux, freze indepartat zapada.

In afara lucrarilor publice, aceasta societate vine in intampinarea locuitorilor orasului Zarnesti prin executarea de lucrari si servicii la preturi rezonabile, precum si in cazuri de calamitati naturale si in situatii de urgenta.email
call
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.