close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

COMUNICAT

Primaria Orasului Zarnesti , impreuna cu Asociatia de Protectie a Animalelor “Milioane de Prieteni”, cu sprijinul Asociatiei germane BMT , Fundatiei Brigitte Bardot si a Asociatiei Tasso e.v., organizeaza in perioada 23-30 mai 2011 la Dispensarul Veterinar din strada 1 Mai nr. 99, o campanie de sterilizare si vaccinare gratuita .
Aceasta campanie este destinata atat cainilor si pisicilor cu stapan , cat si animalelor fara stapan de pe langa case sau blocuri.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.