close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

COMUNICAT

In data de 06 mai 2011 , la Casa de Cultura a orasului Zarnesti, va avea loc Simpozionul “Gheorghe Craciun” (1950 – 2007) – scriitor, profesor la universitatea din Brasov, nascut in orasul Zarnesti . printer operele sale , se inscrie si romanul “Acte originale, copii legalizate”, a fost director al editurii “Paralela 45”.
Simpozionul este organizat de Primaria orasului Zarnesti , impreuna cu Scoala Generala nr. 1 si Liceul Teoretic Zarnesti.
In cadrul simpozionului va avea loc si lansarea de carte, „Introducere in teoria literaturii”, autor Gheorghe Craciun.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.