close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Centrul national de informare si promovare turistica

Au inceput lucrarile de constructie a Centrului National de Informare si Promovare Turistica in Orasul Zarnesti având ca scop dezvoltarea unui cadru logistic necesar facilitarii schimbului de informatii in sectorul turistic, intre institutii si centre de informare din toata tara.

Totodata construirea acestui Centru de Informare Turistica promoveaza mai amplu zona prin activitati complexe de informare si promovare a pensiunilor turistice, a evenimentelor locale importante ale Orasului Zarnesti. De asemenea se vor oferi toate informatiile necesare unui turist in legatura cu obiectivele turistice, posibilitatile de petrecere a timpului liber, traseele turistice, harti pentru a-i dirija pe vizitatori in punctele de interes turistic, pliante, transport, cazare.email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.