close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Centrul Multifunctional din orasul Zarnesti este deschis publicului

Cladirea preluata in proprietatea publica a orasului in anul 2010 de la Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, si care se afla intr-o stare deplorabila, a fost reabilitata total, primind o utilitate moderna, respectiv “Centru multifunctional”.

Lucrarile de reabilitare desfasurate pe parcursul mai multor ani, au ajuns la final, astfel ca la parterul imobilului a fost amenajat bazinul de inot cu grupurile sanitare aferente, a fost infiintata o sala de masaj si au fost achizitionate o sauna si un jacuzzi.

La etajul 1 a fost amenajata o sala de fitness, dotata cu aparate si accesorii specifice activitatii de intretinere.

In ceea ce priveste etajul II, lucrarile de reabilitare continua, astfel incât in decurs de câteva luni sa fie inaugurat un spatiu de joaca, destinat exclusiv copiilor, pentru petrecerea timpului intr-un mod cât mai distractiv si educativ.

Pentru a reduce cheltuielile cu efectuarea lucrarilor de reabilitare atât la etajul I, cât si la etajul II, acestea au fost efectuate de catre angajatii Companiei de Servicii Publice a orasului Zarnesti.

Orarul de functionare al acestui centru este zilnic intre orele: 10-22.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.