close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

CAMPANIA LOCALA “E mai mult decat un vis. Este viata ta !”

In luna octombire 2011 au avut loc actiuni in cadrul campaniei locale „E mai mult decat un vis. Este viata ta! ” in cadrul Liceului Teoretic din Zarnesti si a Grupului Scolar Industrial din Zarnesti.

Prin aceasta campanie am dorit informarea elevilor, a familiilor acestora si a comunitatii cu privire la efectele nocive ale substantelor si plantelor cunoscute generic sub denumirea de „etnobotanice”, prin folosirea tuturor canalelor de comunicare catre aceste categorii de populatie, urmarindu-se prin aceasta schimbarea perceptiei false promovate de comerciantii acestei categorii de produse.

Astfel, evenimentul a reunit eforturile mai multor parteneri, respectiv Primaria Orasului Zarnesti, Agentia Nationala Antidrog – Centrul de Prevenire , Evaluare si Consiliere Antidrog Brasov, din cadrul IGPR si Asociatia Start Voluntar.

In acest mod organizatorii incearca sa traga un semnal de alarma asupra gradului inalt de pericol asupra sanatatii al acestor produse si la efectele nocive imediate si ireversibile asupra organismului uman ale acestor droguri- plante cunoscute generic sub denumirea de „etnobotanice” si sa le ofere totodata alternative de promovare a unui stil de viata sanatos.

Va prezentam cateva fotografii :

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.