close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Campania de curatenie de primavara

Asociatiile de proprietari sunt invitate sa participe la campania de curatenie de primavara in zilele de 13.04.2013 si 20.04.2013, organizata de Primaria Orasului Zarnesti .

Primaria Orasului Zarnesti va asigura transportul deseurilor rezultate.

Incepand cu data de 07.03.2016, in orasul Zarnesti va incepe o campanie de curatenie a domeniului public si privat, in toate cartierele orasului, drept pentru care invitam toate persoanele fizice si juridice (asociatii de proprietari, societati comerciale, institutii publice si de invatamant) sa contribuie la realizarea curateniei in oras, prin luarea de masuri care sa duca la curatarea spatiilor verzi, aleilor, trotuarelor si a rigolelor stradale din perimetrul imobilelor de locuit si a celor cu alta destinatie.

Este interzisa taierea sau toaletarea neautorizata a arborilor si arbustilor de pe domeniul public si privat al orasului.

Deseurile rezultate ca urmare a acestei activitati vor fi depozitate langa punctele de colectare a deseurilor menajere, urmand ca acestea sa fie ridicate,in urma apelului telefonic la nr. 0726735693, de catre Compania de Servicii Publice Zarnesti, care pune la dispozitie saci necesari colectarii deseurilor .

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.