close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Burse scolare la zarnesti, achitate integral

Asigurarea infrastructurii unitatilor scolare, acordarea de ghiozdane si rechizite prescolarilor care trec in clasa I, transport gratuit cu autobuzul Primariei, sprijinirea activitatilor extracuriculare acordarea cartilor pentru premierea elevilor si acordarea de burse pentru elevii din Zarnesti sunt cateva din componentele prin care administratia locala sprijina educatia preuniversitara.

Acordarea burselor reprezinta o forma de sprijin material, vizand atat protectia sociala, cat si stimularea elevilor care obtin rezultate foarte bune la invatatura si disciplina.
Primaria orasului Zarnesti a acordat doar burse sociale si este la zi cu plata acestora pentru anul scolar 2014-2015.
Primaria si Consiliul Local al Orasului Zarnesti, doresc sa sustina excelenta, aflate, incepand cu acest an scolar, vor premia elevii ce vor obtine nota 10 la examenele de evaluare nationala si bacalaureat.

In anul 2014, Primaria orasului Zarnesti a acordat unitatilor de invatamant preuniversitar, suma de 152,11 mii lei pentru burse sociale, iar in anul 2015 a fost aprobata in bugetul local suma de 94,20 mii lei.

De bursele sociale beneficiaza o serie de elevi, respectiv cei orfani; cei care au diverse probleme medicale elevii proveniti din familii care indeplinesc cumulativ doua conditii: nu realizeaza un venit mediu lunar pe ultimele 12 luni pe membru de familie mai mare de 50% din salariul minim pe economie si nu detin terenuri agricole mai mari de 20.000 mp.
Elevii de la cursurile cu frecven?a din inva?amantul preuniversitar de stat pot beneficia de burse acordate din sumele defalcate din unele venituri ale bugetului de stat.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.