close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Bugetul 2011

Bugetul estimativ de venituri si cheltuieli pentru anul 2011 a fost afisat pe site-ul oficial al institutiei. Bugetul va fi supus spre aprobare Consiliului Local in sedinta ordinara din luna Februarie 2011.
Bugetul propus pentru anul 2011 este de 20903 mii lei, din care 12027 mii lei reprezinta venituri proprii ale bugetului local din incasarile din impozite si taxe, veniturile din taxe administrative si eliberari permiseveniturile din proprietate, dobanzi si prestari servicii si venituri din valorificarea de bunuri.
De la bugetul de stat estimam ca seva aloca suma de 8842 mii lei, acesti bani urmand sa fie folositi in 2011 pentru plata salariilor in invatamantul preuniversitar de stat, a salariilor medicilor din cabinetul medical din scoli, sume destinate compartimentului Evidenta Persoanei, plata salariilor asistentilor personali ai persoanelor cu handicap si plata indemnizatiilor persoanelor cu handicap.
La capitolul Venituri, sunt estimate 3631 mii lei la categoria cote si sume defalcate din impozitul pe venit. De asemenea, o suma importanta este prevazuta si la capitolul de venituri din sume defalcate din TVA – 8842 mii lei.
In anul 2011, ca sursa de finantare , este prevazut excedentul din anii precedenti in suma de 176 mii lei. Aceasta suma confirma faptul ca economia zarnesteana a fost cladita pe baze solide.
La capitolul Cheltuieli, cele mai mari sume se indreapta anul acesta catre invatamant-7975 mii lei.
Cel mai important capitol din cheltuieli vor fi investitiile in infrastructura. Pentru finantarea lucrarilor incluse pe lista de investitii de anul acesta, a fost alocata suma de 1938 mii lei.
Anul acesta se vor continua proiecte incepute in anii anteriori , si anume Reabilitare si retele de distributie a apei potabile etapa a II – a si extindere retele de canalizare menajera in orasul Zarnesti, Reabilitare si extindere statie de epurare – oras Zarnesti, reparatii strazi si trotuare in oras, lucrari de reabilitare termica a blocurilor de locuinte.

Mai mulde detalii gasiti AICI

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.