close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Birou de taxe si impozite deschis publicului in cartierul Tohan Blocuri

Incepand cu data de 10 ianuarie 2012, Primaria Orasului Zarnesti a deschis publicului un birou de taxe si impozite in cartierul Tohan Blocuri. In cadrul biroului este infiintat si un registru de sugestii unde cetatenii isi pot exprima punctele de vedere referitoare la oras.
Acesta este situat pe strada Ciucas la nr. 21 (langa Clubul Pensionarilor) si va facilita plata taxelor si impozitelor locuitorilor cartierelor Tohan Blocuri, Tohanul Vechi precum si Tohanul Nou.
Biroul va functiona dupa urmatorul program:
– Luni – miercuri: 8°° – 15°°
– Joi: 8°° – 16°°
– Vineri: 8°° – 13°°.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.