close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Avansis Online

Primăria Orașului Zărnești a ales o soluție inteligentă de digitalizare a serviciilor instituției și a implementat Avansis Online, aplicație integrate de gestionare a relației dintre primărie și contribuabil.

Prin aplicația Avansis Online cetățenii din Orașul Zărnești își pot plăti online cu cardul taxele și impozitele, pot solicita și consulta documente, pot depune declarații de impunere online, astfel evitand drumurile incomode la ghiseu .

Aplicația Avansis Online poate fi utilizată de către toți cetățenii , de pe orice calculator cu sistem de operare Windows/Mac și oferă siguranță deplină utilizatorilor în privința confidențialității datelor. Primul pas care trebuie făcut de către orice cetățean pentru a folosi aplicația este accesarea paginii web: Avansis Online

Pentru descrierea în amănunt a tuturor pașilor care trebuie parcurși, utilizatorii pot accesa manualul de utilizare. Descarcă manualul de utilizare

Primăria Orașului Zărnești își informează cetățenii despre faptul că pe lângă această aplicație care ușurează mult interacțiunea între instituție și cetățean, există deschidere și se va investi constant în sisteme digitale cât mai diversificate, pentru a pune la dispoziția comunității servicii on-line ce vor putea fi accesate prin utilizarea calculatorului sau a telefonului.

De asemenea, instituția va face toate demersurile necesare pentru a reduce timpul de lucru cu contribuabilii și timpul alocat soluționării tuturor solicitărilor acestora. Prin adoptarea de soft-uri pentru digitalizare, managementul Primăriei va fi mai eficient, mai transparent și se va putea face economie de timp, resurse umane și financiare.
Primăria Orașului Zărnești mulțumește comunității locale pentru deschidere și sprijinul de care dă dovadă și va comunica constant publicului despre cele mai recente noutăți din cadrul instituției.

Vă mulțumim!

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.