close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Anunt transfer politia locala

Avand in vedere reorganizarea structurii de Politie Locala, in baza prevederilor art 22 OG 34/2009, actualizata si ale art 87 alin (1), lit a din Legea 188/1999, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si pentru eficientizarea activitatii acestei structuri Primaria Orasului Zarnesti initiaza procedura de ocupare prin transfer la cerere a doua posturi vacante de Politist Local functie publica de executie specifica – Clasa III; grad profesional Asistent la Directia Politie Locala .
Tinand cont de prevederile art 149 (referitor la mobilitatea functionarilor publici) din HG 611/2008, art 90 din Legea 188/1999, Statutul Functionarilor publici, cu modificarile si completarile ulterioare, transferul se face intr-o functie publica de aceeasi categorie, clasa si grad profesional sau intr-o functie publica de nivel inferior, in urma aprobarii cererii de transfer de catre conducatorul autoritatii sai institutiei publice la care se solicita transferul.
Cererile, insotite de un Curriculum Vitae si o copie a fisei postului de functionar public care solicita transferul se depun in perioada : 01 – 28 iunie 2011 la registratura institutiei .

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.