close

Anunt referitor la sarbatorile prilejuite cu ocazia zilei copilului in Orasul Zarnesti

Primaria orasului Zarnesti organizeaza, de ziua copilului, o serie de activitati sportive, la care vor participa unitatile de invatamant din localitate.

In data de 31.05.2015 se va desfasura editia a 6-a a concursului de tenis de camp, in sala de sport tohan blocuri, incepand cu ora 09.00.

Luni, 1 iunie, se va desfasura traditionalul concurs de ciclism, in cartierul tohan blocuri, in zona fantanii arteziene de pe strada ciucas, incepand cu orele 9.00, in aceeasi zi vor avea loc si intreceri de handbal (ora inceperii-12.00) si fotbal (ora inceperii-14.00) (in sala de sport tohan blocuri).

La concursul de ciclism pot participa si copii din localitate care invata in unitati scolare din alte localitati, cu conditia ca la inscriere (inclusiv in ziua concursului) sa poata prezenta adeverinta medicala (din care sa rezulte ca este apt de participare, valabil fiind inclusiv acordul medical care sa ii ateste capacitatea de a desfasura efort fizic fara probleme de sanatate, necesar la desfasurarea orelor de sport din cadrul scolii), cartea de identitate sau certificatul de nastere care sa dovedeasca ca este domiciliat in localitate si varsta, pentru incadrarea in categoria de participare corecta, sa posede casca de protectie si bicicleta in stare tehnica buna.

In speranta unei celebrari placute a vitalitatii tineretii, va invitam sa asistati si sa incurajati, cu entuziasm dar fara stridenta, aceste manifestari !

email
call
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.