close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Anunt public

În urma selecţiei şi evaluării cererilor de sprijin financiar pentru desfăşurarea unor proiecte– sport şi cultură, din data de 25.04.2018 comisia a acordat următoarele punctaje :

– Asociaţia Sportivă Club Olimpic Zărneşti – 95 de puncte

– Asociaţia Cristian Eco Sport Zărneşti – 91 de puncte

– Ansamblul Folcloric Crăişorii Pietrei Craiului Zărneşti – 88 de puncte

– Ansamblul Muguraşii Pietrei Craiului Zărneşti – 86 de puncte

– Centrul Cultural Virtual Artist pentru Artă Zărneşti – 96 de puncte

Astfel, conf. Art. 36 din Regulamentul privind regimul finanţărilor nerambursabile alocate de la bugetul local pentru activităţi nonprofit de interes local elaborat în baza Legii nr. 350/2005 în urma punctajului obţinut, a fost aprobată acordarea fondurilor nerambursabile de la bugetul local 2018 pentru proiectele analizate.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.