close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Anunt privind Covid19

Ca urmare a scăderii ratei de incidenţă cumulată calculată la 14 zile a îmbolnăvirilor cu virusul SARS-Cov 2, oraşul Zărneşti iese din scenariul roşu.

Astfel că, începând cu data de 14.12.2020, ora 14:00, în oraşul Zărneşti se vor aplica pentru o perioada de 14 zile măsurile dispuse prin Hotărârea Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Zărneşti nr. 3/14.12.2020.

Conform art. 15 al Hotărârii CLSU Zărneşti, activitatea cu publicul a operatorilor economici de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, ESTE PERMISĂ FĂRĂ A DEPĂŞI 30% DIN CAPACITATEA MAXIMĂ A SPAŢIULUI ŞI ÎN INTERVALUL ORAR 06.00 – 23.00, dacă incidenţa cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 1,5/1000 şi mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori.

Tinând cont de incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăvire cu virusul SARS-Cov 2 în oraşul Zărneşti, măsurile comunicate anterior urmează a fi reevaluate la finalul perioadei menţionate.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.