close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Anunt privind achitarea taxei de libera trecere

Incepand cu data de 17.04.2015, TAXA DE LIBERA TRECERE SE VA ACHITA LA TREZORERIA RASNOV IN CONTUL IBAN RO34TREZ13821160203XXXXX, C.U.I. 4646897 – ORASUL ZARNESTI SAU CASH LA CASIERIA INSTITUTIEI DIN STR. MITR. I. METIANU, NR. 1.

NOTA: Achitarea taxei de libera trecere NU SE VA MAI FACE LA POLITIA LOCALA A ORASULUI ZARNESTI.

Obligativitatea celor care circula pe raza orasului Zarnesti cu mijloace de transport mai mari de 3,5 tone este de a prezenta copie dupa dovada achitarii taxei de libera trecere. In caz contrar, CUANTUMUL AMENZII PORNESTE DE LA 1000 LEI.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.