close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Anunţ de participare

Oraşul Zărneşti invită persoanele fizice și juridice fără scop patrimonial, respectiv asociaţiile și fundaţiile constituite conform legii care îndeplinesc condiţiile prevăzute de Legea nr. 350/2005, să depună oferta în scopul atribuirii contractelor de finanţare nerambursabilă, pentru domeniile sport și cultură, sesiunea a II-a.

Procedura aplicată pentru atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă a proiectelor din domeniile sport și cultură, pe anul 2023 este prevăzută de art. 6 din Legea nr. 350/2005, privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.

Suma propusă pentru finanţări este de 362.600 lei.

Sumele defalcate pe domenii de interes, propuse a fi finanţate sunt următoarele:

Sport: 342.600 lei

Cultură: 20.000 lei

Sursa de finanţare a contractului este bugetul local.

Data limită pentru depunerea propunerilor de proiect pentru a doua sesiune:

24.07.2023, ora 900.

Cererile de finanţare se vor depune la Compartiment Registratură, orașul Zărnești, strada Mitropolit I. Mețianu, nr. 1, județul Brașov.

Data, ora si locul deschiderii, selecţiei şi evaluării propunerilor de proiect: 25.07.2023, ora 1000, orașul Zărnești, strada Mitropolit I. Mețianu, nr. 1, județul Brașov.

Informatii suplimentare se pot obţine de la Compartimentul Relaţii Publice – telefon 0268515777 sau pe e-mail primaria@primaria-zarnesti.ro.

Publicat în Monitorul Oficial al României nr. 114/22.06.2023

Regulament privind regimul finanțărilor neramburasabile – actualizat prin HCL nr. 48 din 13.02.2023

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.