close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Anunt aplicatie Tohan 2016

CATRE LOCUITORII ORASULUI ZARNESTI

Cu respect va aducem la cunostinta faptul ca, in data de 26.05.2016, intre orele 10.30-12.00, in orasul Zarnesti, va avea loc un exercitiu de alarmare publica, pe tema unei explozii de mari proportii la S.C.Tohan S.A, in care se va testa capacitatea de reactie a factorilor cu responsabilitati in acest domeniu.

Actiunile specifice se vor derula in incinta agentului economic amintit si in incinta Liceului Tehnologic Zarnesti, situat in imediata apropiere a societatii. In contextul general, in care sunt tot mai frecvente dezastrele naturale si accidentele de tot felul, soldate cu mari pagube materiale si victime omenesti, exersarea planurilor si procedurilor specifice in situatii de urgenta nu poate fi decat benefica si oportuna. Cu aceasta ocazie solicitam locuitorilor orasului sa-si pastreze calmul la perceperea semnalelor acustice de alarmare iar pentru cei care se vor afla in proximitatea locatiei de desfasurare sa nu intervina in zona exercitiului si sa asculte indicatiile persoanelor care asigura perimetrul aplicatiei.

Va multumim pentru intelegere!

PRIMAR
VICEPRIMAR
ALEXANDRU LUCIAN IGRISAN

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.