close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

Amenajare teren de sport

AMENAJARE SI ECHIPARE TEREN DE SPORT MULTIFUNCTIONAL
Cartier Cariaman

Sportul contribuie in mod esential la dezvoltarea fizica armonioasa, mentinerea starii de sanatate la cote optime precum si la intarirea spiritului de echipa si a celui de competitie. De aceea, practicarea sportului de catre tineri este o necesitate imperativa ale carei beneficii pe termen mediu si lung sunt foarte insemnate. Avand in vedere faptul ca tinerii sunt atrasi din ce in ce mai mult de activitati statice, in detrimentul celor care implica sport si miscare, este necesara implementarea unor masuri care sa contribuie la atragerea tinerilor catre activitati sportive.

De accea, amenajarea unui teren de sport multifunctional, in aer liber, in conditii calitative ridicate si care ofera o siguranta maxima practicantilor este oportuna si prezinta multipe avantaje :
-asigurarea unor conditii calitative ridicate pentru practicare : baschet, volei, tenis, precum si gimnastica in aer liber, prin montarea unor aparate multifunctionale ;
-asigurarea atragerii tinerilor catre miscare in aer liber in detrimentul activitatilor sedentare prin crearea unui teren de sport la nivel ridicat al standardelor ;
-adaugarea unui plus valoare insemnat pentru zona prin crearea unui teren multifunctional in aer liber, cu un impact vizual placut, in conditii calitative ridicate, cu o durata de viata mare si cu costuri de exploatare reduse.
Terenul de sport care se va realiza, va fi multifunctional, spatiul destinat fiind de : 36 m x 17 m = 612 mp.
Pornind de la caracteristicile ambientale ale zonei, terenul de sport propus va avea un colorit viu, dinamic si atragator.
Realizarea terenului de sport multifunctional va fi facuta in spatiul existent destinat activitatii sportive, utilizandu-se materiale si produse de inalta generatie, nefiind utilizate substante si produse chimice cu impact negativ asupra mediului ambiant. In concluzie, impactul negativ asupra mediului ambiant, prin executarea lucrarilor necesare amenajarii terenului de sport, va fi zero.
Prin dotarea propusa se realizeaza, la nivel ridicat, programul de educatie fizica, miscare si sport. Noile amenajari duc la ridicarea calitatatii cadrului constructiv, contribuind la cresterea nivelului ambiental al bazei sportive.
Accesoriile sportive vor fi amplasate dupa finalizarea operatiunilor de instalare si marcare a suprafetei sintetice si vor fi realizate pe baza specificatiilor producatorului acestuia.
Aparate multi gym pentru exterior.
1.Aparat pentru : -dezvoltarea musculaturii in membrele inferioare cat si in cele inferioare ;
-definirea musculaturii abdominale;
-intarirea functiilor cardiace si pulmonare.
2.Aparat pentru:
-dezvoltarea musculaturii membrelor superioare, muschilor dorsali, muschilor pectorali ;
-imbunatatirea flexibilitatii articulatiilor de umar, cot si incheietura mainii;
3.Aparat pentru : -imbunatatirea functiilor cardiace, pulmonare ;
-imbunatatirea circulatiei sangelui;
-actiune asupra muschilor centurii si muschilor inferiori ;
4.Aparat pentru: -dezvoltarea musculaturii membrelor superioare, piept, umar si spate;
-intarirea tricepsilor si musculaturii dorsale;
-imbunatatirea flexibilitatii umarului si cotului ;
5.Aparat pentru : -imbunatatirea activitatii cardice si respiratorii ;
-dezvoltarea muschilor inferiori, abdominali si a spatelui;
-actiune directa asupra muschilor inferiori;
6.Aparat pentru: -imbunatatirea functiilor cardiace, pulmonare;
-imbunatatirea circulatiei sanguine;
-actiune asupra muschilor centurii.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.