close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

25 de ani de infratire cu Zarnesti

Festivitate 2016 la Sarbatoarea orasului Markkleeberg

Markkleeberg: Anul viitor se vor sarbatori 25 de ani de infratire intre orasele Markkleeberg (Germania) si Zarnesti (Romania). Acest jubileu va fi sarbatorit in cadrul Sarbatorii orasului Markkleeberg la inceputul lunii Mai 2016, a declarat primarul Karsten Schütze (SPD) .
In luna August 2015, primarul orasului Markkleeberg, impreuna cu consilierii Mario Preller (CDU) si Sebastian Bothe (SPD)au vizitat pentru prima data orasul partener Zarnesti, unde s-a intretinut cu omologul sau , Primarul orasului Zarnesti, Dorel Valeriu Birladeanu.

La festivitatea de anul viitor delega?ia orasului Zarnesti va fi reprezentata de ansambluri folclorice din orasul Zarnesti. „Cred ca cetatenii din Markkleeberg se pot bucura de pe acum de o sarbatoare deosebita”- a declarat dl Karsten Schütze. Alte teme discutate in Zarnesti au fost „parteneriatul strans, diversificat, cu vizite reciproce” si actiunea pachetelor de Craciun impreuna cu pompierii din Markkleeberg Vest precum si turismul. „Am fost foarte surprins de dezvoltarea orasului si a turismului local. Regiunea Zarnesti are multe de oferit din punct de vedere turistic, exista un nr. mare de hoteluri si pensiuni atractive, iar ospitalitatea oamenilor de acolo te invita pur si simplu sa petreci la ei un concediu mai indelungat”–a declarat cu incantare Schütze, dupa patru zile bogate in evenimente in Zarnesti.

Pentru a le prezenta Zarnestiul ca destinatie turistica cetatenilor din Markkleeberg, pe viitor, in punctul de informare turistica din Rathausstrasse 22 va exista material informativ si despre orasul aflat la o distanta de 1500 km in Arcul Carpatic.

Totodata, orasul Markkleeberg va putea fi cunoscut de ceta?enii orasului Zarnesti prin materialele de promovare si informative ce vor fi puse la dispozi?ia acestora la Centrul de informare turistica ce se va construi in centrul orasului Zarnesti.

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.