close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

2 la suta pentru Spital

In anul 2013 Primaria Orasului Zarnesti continua colectarea sumei reprezentand 2% din impozitul anual .

Fundatia VILLA ZERNESSIS infiintata in anul 2011 la initiativa Primarului Dorel Valeriu Birladeanu in cadrul Primariei Orasului Zarnesti, ce are ca unic scop colectarea de fonduri in vederea sprijinirii activitatii Spitalului ,,Dr. Tiberiu Sparchez,, a colectat in anul 2012 un numar de aproximativ 700 de cereri privind directionarea valorii de 2% din impozitul anual. Suma colectata din aceasta distribuire a contribuit la achizitionarea unui ecograf performant, necesar Spitalului ,,Dr. Tiberiu Sparchez,, pentru efectuarea unor controale de calitate. Va deservi atat cetatenii orasului Zarnesti cat si localitatile vecine si vine in sprijinul doctorilor pentru imbunatatirea activitatii de diagnosticare.

Cu imagini 3D/4D performante, ecograful SonixSP este folosit pentru aplicatii de obstetrica-ginecologie. Acesta poate fi de asemenea utilizat pentru examinari de specialitate –cardiologie avansata, pediatrie, inclusiv proceduri imagistice musculo-scheletale, vasculare si generale. Acesta ofera, de asemenea, imagini 2D, mod-M, Doppler PW si CW si Doppler color.
Aparatul poate fi actualizat continuu pentru a profita de investitia in ecografie .

Primaria multumeste pe aceasta cale celor care au contribuit la achizitionarea ecografului si spera ca mai multi contribuabili vor completa cereri de directionare a 2% din impozitul anual in anul 2013. Pentru aceasta puteti gasi formularul pe site-ul Primariei Orasului Zarnesti www.primaria-zarnesti.ro sau la sediul din str. Mitropolit I. Metianu nr. 1.

Click aici pentru a descarca Formularul 230

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.