close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

2% din impozitul anual pentru Spitalul Dr. Tiberiu Sparchez din Zarnesti

In anul 2012 Primaria Orasului Zarnesti continua colectarea sumei reprezentand 2% din impozitul anual
Fundatia VILLA ZERNESSIS infiintata in anul 2011 la initiativa Primarului Dorel Valeriu Birladeanu in cadrul Primariei Orasului Zarnesti, ce are ca unic scop colectarea de fonduri in vederea sprijinirii activitatii Spitalului ,,Dr. Tiberiu Sparchez,, a colectat in anul 2011 un numar de 729 de cereri privind directionarea valorii de 2% din impozitul anual. Suma colectata din aceasta distribuire va contribui la achizitionarea unui ecograf performant, necesar Spitalului ,,Dr. Tiberiu Sparchez,, pentru efectuarea unor controale de calitate.
Primaria multumeste pe aceasta cale celor 729 de cetateni si spera ca mai multi contribuabili vor completa cereri de directionare a 2% din impozitul anual in anul 2012. Pentru aceasta puteti gasi formularul aici . Dupa completare puteti depune formularul la Administratia Fiscala corespunzatoare domiciliului dumneavoastra, sau la sediul primariei, pana la data de 16 Mai 2012 .

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.