close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

1 IUNIE 2011 – Ziua copilului in Orasul Zarnesti

Primaria orasului Zarnesti organizeaza, de ziua copilului, miercuri, 1 iunie, o serie de activitati sportive, la care vor participa unitatile de invatamant din localitate.
Pe langa traditionalul concurs de ciclism, desfasurat in cartierul Tohan Blocuri, in zona fantanii arteziene de pe strada Ciucas, incepand cu orele 9.00, cu grupele mici de varsta si culminand cu ciclistii de performanta de la clubul din localitate si de la alte cluburi profesioniste din tara, se vor desfasura intreceri de fotbal (stadionul A.S.F. Zarnesti, ora inceperii- 14.00) si handbal (sala de sport din incinta Liceului Teoretic, ora inceperii-14.00).
In 4 si 5 iunie se va desfasura un concurs de tenis de camp, pe terenul amplasat pe strada Postavarului, incepand cu orele 10.00.
In speranta unei celebrari placute a vitalitatii tineretii, va invitam sa asistati si sa incurajati, cu entuziasm dar fara stridenta, aceste manifestari !

email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.