close
close

Începând cu luna martie 2022, Primăria Orașului Zărnești, digitalizează interacțiunea cu cetățenii prin intermediul platformei online Avansis Online (pentru PC) . Platforma va oferi contribuabililor persoane fizice și persoane juridice accesul la servicii precum:

  • depunere cerere certifical fiscal
  • eliberare certificat fiscal
  • depunere declarații impunere bunuri mobile (autoturisme) și imobile (case și terenuri)
  • plăți on-line cu cardul

Pentru utilizarea platformei, este necesară crearea unui cont, prin accesarea paginii web: https://online.primaria-zarnesti.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Accesează aplicația Avansis

1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei

Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita de zarnesteni cu bucurie. Pe langa slujba de pomenire a eroilor neamului precum si depunerea de coroane, ceremonialul a fost urmat de un scurt dar cuprinzator program de cantece patriotice al corului format din elevii Liceului Teoretic si de un moment artistic al grupului de dansuri populare finalizat cu o traditionala hora, in care s-au prins toti zarnestenii.
In mod inedit primaria a pregatit anul acesta de ziua tuturor romanilor, 500 de portii de fasole cu costita si cate un pahar de vin fiert .


email
call
Aplicația Avansis
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.